statii electrice

Fa cunostinta cu serviciile si produsele Vego!

Vego este o companie tanara din Cluj-Napoca care produce, administreaza si ofera servicii de instalare statii electrice de tip AC (curent alternativ monofazat si trifazat) si DC (curent continuu) pentru masini electrice si hibrid pentru acasa, companii si retele publice.

Credem cu tarie ca electromobilitatea reprezinta viitorul mobilitatii auto si ca aceasta trebuie sa fie accesibila tuturor. Astfel, am creat o arie diversificata de produse si servicii care sa acopere cat mai multe dintre nevoile soferilor care conduc masini de tip hibrid sau electrice.

Ne-am dedicat intreaga experienta si pasiune procesului complex de productie, instalare si administrare de statii electrice pentru a-ti oferi produse exceptionale, ce utilizeaza tehnologie de ultima generatie, si asistenta 24/7.

Produsele noastre – Ce statii electrice iti punem la dispozitie?

Statiile de incarcare pe care pe producem si le instalam sunt destinate catre 4 sectoare: acasa, la birou, pentru profesionisti si pentru municipalitati. In acest sens am creat Vego Home Line, Vego Office Line, Vego Pro Line si Vego City Line.

Vego Home Line

Vego Home Line face posibila incarcarea electrica chiar la tine de acasa prin instalarea unei borne domestice de tip AC. Cu o astfel de statie de incarcare iti poti incarca masina pe timp de noapte, iar dimineata sa pleci cu ea la drum fara probleme.

De asemenea, avantajele Vego Home Line sunt multiple:

 • Prezinta un contor de energie, astfel incat vei putea verifica cata electricitate consumi precum si istoricul incarcarilor
 • Incarcare rapida
 • Protectie impotriva suprasolicitarii circuitului de alimentare
 • Posibilitatea de conectare cu telefonul mobil, prin Bluetooth, WiFi sau LAN/Ethernet

Vego Office Line

Vego Office Line reprezinta gama noastra de statii de incarcare destinate spatiilor semi publice, precum complexuri rezidentiale, cladiri de birouri, supermarketuri, centre comerciale si parcari publice, foarte eficiente si inteligente, care se bucura de o tehnologie de ultima generatie. Cateva avantaje ale acestei linii de statii de incarcare sunt:

 • Pot fi gestionate cu ajutorul telefonului mobil, prin Bluetooth, WiFi sau LAN/Ethernet
 • Acces la rapoarte privind intreaga activitate, volumul de electricitate incarcata, sesiunile de incarcare
 • Permit controlul accesului la statii si configurarea costurilor

Vego Pro Line

Produsele din gama Vego Pro Line sunt destinate sectoarelor publice precum cartiere rezidentiale, cladiri de birouri, supermarketuri, centre comerciale si parcari publice, dar si statiile pentru drumuri interurbane si autostrazi. Iata cateva avantaje ale statiilor de incarcare Vego Pro Line:

 • Gama variata de statii de incarcare, cu incarcare normala, rapida si ultra rapida
 • Acces la platforma de management Vego, cu module de management de tip Operator (consum, statistici utilizare, venituri) si Utilizator (aplicatie online si mobil, cautare si rezervare statie incarcare, plata direct din aplicatie, istoric activitate incarcare)
 • Asistenta tehnica si administrativa pe toata perioada de exploatare, cu tehnicieni certificati

Vego City Line

Ultima, dar nu cea din urma linie de statii de incarcare electrica, are rolul de a crea o retea interconectata de statii electrice, prin amplasarea acestora in diferite puncte de referinta pentru a deservi mijloacelor de transport personal sau public. Cateva avantaje ar fi:

 • Administrarea incarcarii retelei “load management” direct din cloud
 • Folosirea stalpilor de iluminat ca puncte de incarcare pentru vehicule electrice
 • Asistenta tehnica si administrativa pe toata perioada de exploatare, cu tehnicieni certificati

Speram ca acest articol te-a ajutat sa cunosti mai bine gama noastra de produse si serviciile pe care le oferim. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si asistenta in cautarea statiei de incarcare electrica perfecta pentru nevoile tale.

0 Comments

Lasati comentariu