Statii de incarcare electrica oriunde ai nevoie!

Statii de incarcare electrica oriunde ai nevoie

Statii de incarcare electrica accesibile oriunde ai nevoie? Nicio problema!

Noi suntem Vego, o tanara companie din Cluj – Napoca ce si-a asumat misiunea de a contribui la transformarea mediului inconjurator intr-un loc mai mai bun, sanatos si curat, prin facilitarea accesului la statii de incarcare electrica.

Electromobilitatea sau condusul ecologic reprezinta viitorul transportului auto. Odata cu cresterea cererii pentru autovechicule de tip hibrid si electrice, nevoia de a crea infrastructura necesara este foarte mare. In Romania exista aproximativ 1500 de masini electrice si, totusi, mai putin de 400 de statii de incarcare, un numar destul de redus, avand in vedere faptul ca o astfel de masina necesita un timp de incarcare intre 1 – 8 ore, iar autonomia minima a unei masini este de 140 – 160 de km.

Obiectivele noastre

Noi am acceptat provocarea de a accesibiliza condusul ecologic tuturor soferilor de masini electrice din Cluj – Napoca si din tara prin producerea, instalarea si administrarea de statii electrice pentru acasa, retele publice si companii, de tip AC (curent alternativ monofazat si trifazat) si DC (curent continuu).

Pentru a ne atinge obiectivele propuse am pornit la drum de la 3 concepte de baza: accesibilitate, performanta si suport. Astfel, ne dorim sa implementam o retea interconectata de statii de incarcare in Cluj-Napoca si alte municipalitati, axandu-ne pe o dezvoltare tehnologica continua, in timp ce suntem dedicati sa oferim clientilor nostri suport si mentenanta 24/7.

Avantajele electromobilitatii

Credem cu tarie intr-un viitor verde si mai putin poluat, iar reducerea emisiilor de carbon si gaze nocive este primul pas din aceasta misiune. Pe langa avantajele in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii aerului si mediului inconjurator, exista o multime de avantaje si in a conduce o masina electrica.

In primul rand, vorbim despre beneficiile ecologice, aceste masini fiind raspunsul ideal in contextul situatiei actuale globale, in care emisiile de carbon depasesc cotele normale.

In al doilea rand, putem mentiona reducerea costurilor operationale. Incarcarea electrica este mult mai accesibila din punct de vedere financiar pentru un sofer, amortizand costurile de achizitie a autovehiculului electric intr-un timp foarte scurt, scutindu-te in acelasi timp si de plata impozitelor.

Nu in ultimul rand, unul dintre avantajele de top pe care le aduce electromobilitatea este facilitatea incarcarii unui astfel de vehicul, prin statiile de incarcare de tip AC care pot fi instalate la domiciliu, sau cele de tip DC care pot fi gasite la benzinarii, centre comerciale sau in alte locuri publice.

Unde ne desfasuram activitatea?

Pentru a facilita accesul la statiile de incarcare pentru masinile hybrid si electrice, zonele de aplicabilitate ale serviciilor noastre sunt: hoteluri, centre comerciale, dezvoltatori imobiliari, centre de agrement, parcari private si garaje, reprezentante auto, magazine sau furnizori de servicii din Cluj-Napoca si alte municipalitati.

De asemenea, Vego produce, administreaza si instaleaza statii de incarcare electrica in diferite sectoare: acasa, birou, municipalitati si profesionisti, bazandu-se pe o gama variata de modele de statii de incarcare, adresate diferitelor nevoi.

Ce servicii oferim?

Alimentarea unei masini electrice nu se aseamana deloc cu alimentarea unei masini obisnuite ci aduce mai degraba cu procesul de incarcare a unui telefon mobil. Atat timp cat te afli langa o statie de incarcare electrica, masina va fi alimentata si pregatita pentru a pleca la drum din nou, dupa ce a primit cantitatea necesara de energie electrica.

  • Astfel, gama Vego Home Line aduce confortul incarcarii electrice chiar la tine acasa si cuprinde statii de incarcare compacte, rapide, usor de utilizat si nu in ultimul rand, sigure. Pentru aceasta categorie iti punem la dispozitie modelul de statie de incarcare 10kw CCS Combo Portable Charger.
  • Vego Office Line este adresata incarcarii electrice semi publice, astfel ca poate fi instalata in complexuri rezidentiale, cladiri de birouri, supermarketuri, centre comerciale si parcari. La aceasta categorie se incadreaza modelul Ground Mounted Dual 7 kw AC Charger.
  • Vego Pro Line cuprinde gama de statii de incarcare destinate operatorilor profesionisti de retele de incarcare pentru vehicule electrice din zone publice, de la complexuri rezidentiale, pana la drumuri interurbane si autostrazi, iar aici intra modelele 50kw Chademo EV Charger si Ground Mounted Dual 22 kw AC Charger.
  • Vego City Line  se adreseaza municipalitatilor care doresc sa accesibilizeze incarcarea electrica publicului local, fiind destinate atat autovehiculelor cat si autobuzelor care deservesc transportul public. In aceasta categorie incadram statiile 50 kw Chademo EV Charger  si Ground Mounted Dual  22kw AV Charger.

Noi suntem Vego si suntem incantati de cunostinta! Ramai aproape de noi pentru a afla cat mai multe despre gama noastra de statii de incarcare electrica si despre electromobilitate. Nu ezita sa ne contactezi acum pentru comenzi sau detalii suplimentare cu privire la serviciile noastre. Iti stam cu placere la dispozitie!

0 Comments

Lasati comentariu